صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟ آخرین قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کامل قیمت‌ها فروش ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ آغاز شد | شرایط ثبت‌نام + لیست قیمت محصولات آخرین قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۷ مرداد ماه ۱۴۰۵ + جدول پیش‌بینی مهم درباره قیمت طلا و سکه تا پایان هفته/ سطح تغییر قیمت طلا و سکه مشخص شد آخرین قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ / قیمت طلا و سکه اوج گرفت؟ نحوه محاسبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد + جزئیات کامل ضریب حقوق ۱۴۰۵ وثیقه خروج از کشور برای سفر و تحصیل پسران ۲۰۰ میلیون شد + جدول کامل قیمت‌ها  افت اونس جهانی مانع رشد قیمت طلا و سکه نشد/بازار همچنان در رکود

زنگنه : جان مردم مهمتر از چند بشگه نفت است

وزیر نفت با بیان اینکه و جایی وجود ندارد که بدون آب باشد، گفت: هیچ انسان با شرافتی برای تولید چند هزار بشکه نفت به دنبال آن نخواهد بود تا به مردم خسارتی وارد شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۸ - ۲۳ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 12
کد خبر: ۸۳۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، بیژن نامدار زنگنه وزیر نفت در سفر به خوزستان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: به خوزستان سفر کردم تا از نزدیک گزارش‌های مربوط به سیلاب را دریافت کنم و زمینه را برای اقداماتی که نفت می تواند برای بسیج بیشتر امکانات در راستای حل مشکلات سیلاب خوزستان انجام دهد فراهم کنم.

 

وی افزود: از روز اولی که خوزستان گرفتار سیلاب شد، تاکید کردم که همه امکانات مجموعه وزارت نفت در خدمت کاهش آسیب ها و دردهای مردم باشد و در این زمینه از روز گذشته نیز نماینده ای را به استان فرستاده ام تا پیگیر اقدامات وزارت نفت در استان خوزستان باشد.

 

زنگنه با بیان اینکه خدمات نفت برای زندگی مردم دارای اهمیت بسیاری است، تصریح کرد: اینکه گاز تداوم داشته باشد یا سوخت مایع به مردم برسد و جریان نفت خام برای سوخت رسانی ادامه باشد دارای اهمیت بسیاری است و تا به اینجا و با تایید استاندار خوزستان همه شرکت های تابع وزارت نفت کارهای خوبی را در راستای خدمت رسانی به مردم انجام داده اند.

 

وی با اشاره به اینکه سیلاب رخ داده در کشور در طول این ۶۰ سال گذشته بی سابقه بوده است و به یاد ندارم که چنین شرایطی را تا کنون تجربه کرده باشیم، ادامه داد: یکی دیگر از وظایف شرکت های نفتی این است که در این سیل بی‌سابقه که شاهد آن بوده ایم، نسبت به اقداماتی که به آن ها واگذار می‌شود در حد توان اقدام کنند. در این زمینه کارهای خوبی انجام شده است تا شهرهای استان خوزستان از خطر سیلاب دور بمانند.

 

وزیر نفت گفت: خوشبختانه در استان خوزستان خسارت جانی نداریم و دولت نیز خسارت مالی وارد شده به مردم را جبران خواهد کرد و جای نگرانی در این زمینه نیست. ملت ایران در رنج هستند زیرا خوزستان در رنج است و همه باید تلاش کنیم تا بار مشکلات از دوش مردم خوزستان برداشته شود.

 

وی با اشاره به صحبت های مطرح شده در خصوص اینکه مسولان پذیرفته اند که به مردم خسارت وارد شود اما به تاسیسات نفتی خیر، تصریح کرد: دور تا دور همه تاسیسات نفتی ما در تالاب هورالعظیم آب است و جایی وجود ندارد که بدون آب باشد. دولت، رییس جمهور، وزارت نفت و مدیریت استان نیز چنین نظری نداشته است زیرا همه چیز در خدمت مردم است.

زنگنه بیان کرد: هیچ انسان با شرافتی برای تولید چند هزار بشکه نفت به دنبال آن نخواهد بود تا به مردم خسارتی وارد شود. ما حتی بر روی مسایل زیست محیطی نیز حساسیت داریم تا از این نظر نیز مشکلاتی برای محیط زیست به وجود نیاید زیرا مردم قرار است پس از سیلاب نیز در مناطق هورالعظیم زندگی کنند.

 

وی بیان کرد: در همه جهت ها امکانات وزارت نفت تحت مدیریت ستاد بحران استان است تا شرایط سیلاب خوزستان را پشت سر بگذاریم.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار